NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Biztonsági Matricák


    Cégünk különféle biztonsági matricák elkészítését vállalja. Lehet ez akár céges embléma matrica, termékmatrica, vonalkód, hologram, kombinált hologramos és vonalkódos, sima számkódos, ill. kombinált hologramos és számkódos is.

Biztonsági matricákból igen nagy választékkal rendelkezünk, vastagság, felhasználás, tapadási felület, és egyéb kritériumoknak megfelelõen.

Ezen matricák lehetnek dobozra, közvetlen termékre, ill. csomagolófóliára ragaszthatóak.

Fontos szempontunk a biztonsági matricák előállításánál, hogy ne, vagy csak nagy sérüléssel eltávolíthatóak legyenek.
Szintén ügyelünk arra, hogy ügyfeleink által megrendelt biztonsági matricáink illetéktelen kezekbe ne kerüljenek, ill. teljesen egyediek legyenek, vagy papír, vagy pedig hologram ill. igény szerint mindkettő tekintetében, így zárva ki a hamisíthatóságot.

Néhány felhasználási példa, az eddigiekből:
Biztonsági csak hologramos matrica: jellemzője, hogy fémes alapú, eltávolítás után vagy meggyűrődik, vagy pedig a ragasztófelülettől teljesen nem elválasztható, ezért maga a hologram sérül.


Biztonsági hologramos+EAN kódos matrica: jellemzője, hogy papír alapú ill. a rajta lévő hologram fémes, amely eltávolítás esetén szakad, és visza nem ragasztható.


EAN kódos fehér papír alapű matrica: cégünk alapvetően 2 fajta EAN kódos matrica elkészítését vállalja, mindkettő papír alapú nyomtatott, csupán az eltávolításnál van köztük különbség, az egyiket alapvetően ellátjuk kis bevágásokkal, mely igen sérülékeny s mivel ehhez a feladathoz extra vékony papírt használunk eltávolításkor a vágásoknál eltépődik, a másik fajta pedig olyan ragasztó réteggel rendelkezik, mely eltávolítás esetén meggyűri a papírt, ezáltal szintén ellátja biztonsági feladatát.


Kombinált számkódos+sima hologramos matrica: jellemzője, hogy extra vékony, papír alapú, rendkívül jól használható a garanciajegytől a biztonsági ragasztásig szinte bármire. Igen kedvelt nagykereskedések körében, akik szeretnének egyedi számozást, ill. kódot használni termékeikhez. Ez a matrica szintén biztonsági, és sérülésmentesen nem távolítható el.


Sima számkódos, vagy egyedi kódos matrica: jellemzője, hogy saját kódolást használó cégek alkalmazzák garanciamatrica, ill. termékazonosítás céljára. A matrica alapvetően lehet papír, ill. fém alapú, mindkét fajtára jellemző az időtállás, ill. az eddig felsorolt biztonsági funkciók.