NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Kirakatmatricák


A matricák megtervezésénél, és előkészítésénél fontos szempont, hogy az üzlet alapvetően milyen célzattal szeretné használni a matricákat.
Azok az akciós matricák, melyek csak pár hónapig, esetleg csak pár hétig díszítik majd a kirakatot és fő funkciójuk a figyelemfelkeltés az adott - x%-os akcióra, általában könnyen eltávolíthatóak, és mivel akcióról van szó a színük is világos, és jól látható. Többféle színből, és minőségből választhatnak ügyfeleink.


Azonban ha céglogót, aktuális terméklogót, vagy egyéb hosszabb ideig fent lévő matricát kérnek ügyfeleink, uv-álló, nehezen eltávolítható, vastagabb és ellenállóbb matricát javaslunk.
Ennek előnye, hogy akár több évig is használható, a színét megőrzi, még a nyári folyamatos napsütés sem okoz színveszteséget, hő, és víz hatására sem pereg le.


Készítünk teljes ablakmatricákat, színes képekkel, ill. szöveggel, valamint alapvetően átlátszó matricákat is. Magyarországon egyedülálló éjjel is világító matricák készítését, valamint ragasztását is vállaljuk.
Ennek hatalmas előnye, hogy a napsütést magába szívva a matrica éjjel világít, így nincs szükség külön megvilágításra, így sokkal figyelemfelkeltőbb mint hagyományos társai.