NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Mikrovezérlõs kezelõfelületek

       Mikrovezérlõs áramkörök segítségével készíthetünk kezelõfelületeket is, melyek lehetnek webes alapúak, vagy kijelzõ-billentyûzet-pár felhasználásával egy elektronikus kezelési lehetõséget adhatnak az adott berendezéshez.

A mikrovezérlõs webes verziójú kezelõfelület annyit takar, hogy mikrovezérlõvel egy 1 IC-s webszervert alkotunk, melyre fel lehet tölteni egy speciális HTML-ben megírt kezelõfelületet, amit egy browser(böngészõ) segítségével jeleníthetünk meg operációs rendszertõl teljesen függetlenül, ebben információkat kérhetünk le, beállításokat módosíthatunk egy adott berendezésen.

A készülék alkalmas lesz Ethernet hálózatra való csatlakozásra, vagy soros vonalon keresztül történõ TCP/IP-s kommunikációra, szükség esetén rádiós hálózatra is köthetõ.
Kompatibilis a DHCP-vel üzemeltetett hálózatokkal is, de elõre beállított fix IP-cím is megadható neki.
A HTML-es kezelõfelületek feltöltésére pedig FTP-protokoll áll a rendelkezésünkre későbbi frissítés céljából.

A készülékkel bármilyen elektronikai berendezés vezérelhetõ akár közvetlenül is, de köthetõ rá infra kommunikáció, mellyel jelentősen megsokszorozhatjuk a lehetõségek számát.
Ily módon megoldhatjuk vele gyárak gépeinek irányítását egyetlen számítógép segítségével és kontrollálásával.
A távoli vezérlés technológia segítségével pedig az Interneten keresztül is kezelhetõk ezek a berendezések, itt kódolásra is van lehetõség a biztonság megõrzése érdekében.


Részletes információkért kérem tekintse meg az elektronikai árlistánkat:

Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll!