NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Admin felületek
(Weboldal kezelõfelületek)

     Az admin felület, a weboldal szerves részét képezheti, ügyfeleink külön kérésére cégünk ezen program elkészítését is vállalja.

Olyan esetekben ajánljuk a programot, ahol ügyfelünk nem szeretné másra bízni weboldala frissítését, azonban egy külön embert sem szeretne foglalkoztatni csak ezen feladat elvégzésére, viszont nem rendelkezik a weboldal szerkesztéséhez kellõ tudással, vagy tapasztalattal.

Ezeknek a webes programoknak a segítségével rengeteg feladat megoldható egyszerûen. Lehetõség nyílik a weboldal gyakran történõ frissítésére, akár olyan személy által is, aki webprogramozásban egyáltalán nem jártas. Az oldalon szereplõ képeket, ill. szöveget ezzel egyszerûen tudja cserélni, átírni, vagy esetleg törölni. Az általunk készített admin felület több dologra is használható egyszerre, természetesen az ügyfél kérésétõl függ, neki mi lenne a célszerûbb, és egyszerûbb megoldás.
Az admin felület segítségével könnyen kezelhetõ akár a webáruház is, az itt található termékek képének, ismertetõ szövegének, vagy akár árának módosítása is egyszerûen megoldható. Az áruházba érkezett rendeléseket itt egyszerûen lekérdezhetjük, egyeztethetjük az adatbázissal, stb....

     Az admin felület használata mindenki számára egyszerû, és gyors, így nem kell azon aggódni, hogy az új ár mikor kerül fel végre az Internetre, vagy a már elfogyott, vagy nem beszerezhetõ termékek mikor törlõdnek az oldalról, hiszen ez pár perc alatt a programmal megoldható.