NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Webes-beléptetõ rendszerek

>>Elektronikus beléptető rendszerek

     A NetCenter webes belőptető szolgáltatásainak lényege, hogy ha egy bozonyos szolgálatást, vagy terméket fontosabb ügyfeleink tudomására szeretnénk hozni, azonban nem szeretnénk, hogy az Interneten mindenki láthassa, tehát csak bizonyos rétegnek legyen publikus, segítségével ez könnyedén megoldható.Így egyszerûen megvalósítható az is, hogy minden ügyfél a számára külön készített árlistát láthassa, vagy elsõként értesülhessen újabb szolgáltatás, akció vagy termék bevezetésérõl.

Ebben az esetben minden ilyen kiemelt ügyfélnek rendelkeznie kell egy belépõ névvel és jelszóval, s csak azon oldalakat tekintheti meg, melyeket a jelszóhoz rendelve engedélyeztünk. Különösen nagy elõnye ezen beléptetõ rendszernek akkor jelentkezik, ha olyan szolgáltatást szeretnénk bevezetni, mely egyenlõre még nem kiforrott, vagy esetleg fejlesztés alatt áll, azonban fontos a cégnek, hogy bizonyos ügyfelek hogy reagálnak a bevezetésére. Ezáltal nyomon is tudjuk követni ,hogy a fontosabb ügyfelek mely szolgáltatások, ill. termékek iránt érdeklõdnek inkább, ill. mit látnának még szívesen az oldalon.