NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Ügyviteli szoftverek

     Az ügyviteli szoftverek sok cég számára gondot okoztak ezidáig. Hiszen a piacon kapható ezen célra használható szoftverek esetében elég sokszor előfordult, hogy azon funkciók melyek esetleg fontosak lennének nem elérhetők, vagy kevésbé használhatók, esetleg teljesen hiányoznak a kész szoftverből. Azonban sok olyan funkció is található bennük, melyeket nem igazán tudnak kihasználni, feleslegesek, így helyet és kapacitást pazarolnak. Előfordul az is, hogy a kezelésük sem egyszerű, és ezáltal nagyobb hibalehetőséggel dolgoznak, mint az ügyfeleink számára elkészített egyedi programok.

Az ügyviteli szoftverek is többfélék lehetnek, elláthatnak egyszerűen csak iktatást, vagy számlázást, esetleg túlóra, vagy készlet nyilvántartást, de lehetnek egészen kiterjedt szoftverek, melyek akár a cég dolgozói adataitól elkezdve, a készlet nyilvántartáson keresztül mindezen funkciót egyszerre magukban foglalnak.
Ennek nagy előnye, hogy csak egyetlen szoftvert kell a cégnek megvásárolnia a sok kicsi helyett, és így több funkciót egyben ellátva minden irodában a központi szerverre dolgozva a legfrissebb, és legpontosabb információt kapják a dolgozók.
Természetesen a legfontosabb mégis az, hogy a program a cég igényeihez teljes mértékben igazodik, nem tartalmaz felesleges funkciókat, könnyű és egyszerű használni mind a dolgozók, mind a vezetőség részéről.

Sokszor szinte egy cég teljes belsõ mûködtetését el tudják látni. Segítségükkel lehetséges látogatókat regisztrálni, megrendeléseket készíteni, gyártásfolyamatot nyomon követni, meg lehet oldani egy nagyobb ügyfélszolgálati iroda teljes szoftverrendszerét.

Adatbiztonságilag is védhetõ a rendszer az illetéktelen behatolókkal szemben.
(A titkosítási rendszer SSL alapú, melynek elõnye, hogy az újabb SSL verziók megjelenésével az adatok titkosítása egyre biztonságosabb lesz.)

     Ezeket a szoftvereket teljesen egyedileg, személyre szabottan fejlesztjük minden ügyfelünknek, hogy a lehetõ legjobb hatásfokot, megbízhatóságot és minőséget tudjuk biztosítani.